Farista Mariana Dumitrache, trei medalii la Europenele de haltere pentru tineret

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Farista Mariana Dumitrache, trei medalii la Europenele de haltere pentru tineret

Sport 11 Octombrie 2015 / 17:17 1400 accesări

Sâmbătă, la Klaipeda (Lituania), s-au încheiat Campionatele Europene de haltere pentru juniori și tineret, competiție la care lotul național al României a cucerit în total 19 medalii, dintre care 6 de aur, 8 de argint și 5 de bronz. Din lot a făcut parte și o sportivă legitimată la CS Farul Constanța, Mariana Dumitrache, care este antrenată de Angheluș Beșleagă. Ea a cucerit trei medalii la tineret (sportivi sub 23 de ani), dintre care una de argint, la stilul smuls, cu performanța de 83 kg, și două de bronz, la aruncat (103 kg) și la total (186 kg). La aceeași categorie, România a mai fost reprezentată de Bianca Ioniță, care, de asemenea, a obținut trei medalii: bronz la smuls (83 kg, greutate superioară Marianei Dumitrache), argint la aruncat (109 kg) și argint la total (192 kg). Britanica Sarah Davies a cucerit toate cele trei medalii de aur, cu 88 kg la smuls, 113 kg la aruncat și 201 la total.

În ultima zi a competiției, Andreea Aanei a devenit performera delegației noastre, cu cele trei medalii de aur obținute la categoria +75 kg. Tot la tineret, România a mai cucerit două medalii de bronz, la aruncat și la total, prin Loredana Heghiș (58 kg), care a ocupat locul 5 la smuls.

La junioare, Florina Sorina Hulpan (69 kg) a câștigat două medalii de aur, la smuls și la total, și una de argint, la aruncat.

La masculin, juniorul Doru Ilie Stoian (77 kg) a obținut o medalie de aur (smuls) și una de argint (total), el reușind doar locul 5 la aruncat. De asemenea, la categoria 85 kg tineret, Marin Gologan a cucerit trei medalii de argint.12
Pagina a fost generata in 0.1937 secunde