Farul Constanța - Academica Clinceni 5-0

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Farul Constanța - Academica Clinceni 5-0

Sport 13 Septembrie 2021 / 19:54 414 accesări
Foto: facebook, Farul Constanța

Foto: facebook, Farul Constanța

Farul Constanța s-a impus cu 5-0 în runda a 8-a, împotriva unei formații cate a evoluat în play-off sezonul trecut.

Farul Constanța a deschis scorul încă din min.6 prin Betancor, cu o lovitură de cap de la 11m care nu i-a dat nicio speranță lui Păun.

Academica a ieșit cu greu din propria jumătate, iar după ce Pitu a fost aproape de primul său gol în Liga 1 în min.35, Betancor a dublat avantajul Farului în min.45, stabilind scorul pauzei: 2-0.

Golgheterul Farului a reușit hatt-trick-ul în min.57 și a devenit totodată golgheterul acestui campionat, cu 7 goluri în 8 meciuri !

Scorul final a fost însă 5-0, Adi Petre în min.81, cu un lob din situație de unu la unu cu Păun, și apoi Enes Sali în min.85, după o acțiune personală de toată frumusețea.

Au evoluat - Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Aioani - Dussaut, Larie, Ghiță, De Nooijer (29 Pires) - Purece, Artean, Boboc - Ganea, Betancor, Pitu (46 Sali). Rezerve: Brănescu - Mladen, Petre, Dobrosavlevici, Grameni, Ely, Popescu.

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Păun - F. Achim, Jutric (69 Patriche), Bilali, Pîrvulescu - Moulin, Ventura - Cioiu (62 Ion), Omoh (69 Dumitrache), De Amorim (46 Goma) - Gavra ( 46 Kazlauskas). Rezerve: Ureche - Chandarov, Vellios, L. Filip.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2322 secunde