Farul Constanța a continuat sărbătoarea în Piața Ovidiu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Farul Constanța a continuat sărbătoarea în Piața Ovidiu

Sport 22 Mai 2023 / 22:03 1619 accesări
Foto: facebook, Farul Constanța

Foto: facebook, Farul Constanța

Farul Constanța a fost în centrul atenției, continuând sărbătoarea după câștigarea titlului. Astăzi echipa s-a îndreptat către Piața Ovidiu, unde suporterii și jucătorii au sărbătorit într-un mod grandios.

Sărbătoarea este cu adevărat unică, deoarece este prima dată în istorie când echipa de fotbal a Farului Constanța devine campioană. Atmosfera în Piața Ovidiu a fost una de bucurie și exaltare, iar oamenii au venit în număr mare să împărtășească această realizare istorică cu echipa care i-a făcut fericiți.

Jucătorii au fost aclamați și încurajați de miile defani de toate vârstele, cu tricouri și fulare alb albastre, care au participat la eveniment.

Farul a demonstrat că dedicarea și pasiunea pot duce la realizări remarcabile și poate inspira generații viitoare de fotbaliști.

Farul Constanţa a câştigat titlul de campioană a României la fotbal, după ce a învins-o pe FCSB cu scorul de 3-2 (1-2), duminică seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a noua, penultima, a fazei play-off a Superligii.Ştiri recomandate

12