Farul Constanţa a efectuat primele transferuri pentru noul sezon

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Farul Constanţa a efectuat primele transferuri pentru noul sezon

Sport 04 Mai 2022 / 12:28 768 accesări
Foto: facebook, Farul Constanța

Foto: facebook, Farul Constanța

Farul Constanţa a efectuat primele sale transferuri pentru noul sezon, după ce a semnat contracte valabile pe următorii trei ani cu Ayrton Mboko şi Jeremy Corinus, care au evoluat în acest sezon la Academica Clinceni, potrivit site-ului său oficial.

Jeremy Corinus este francez, are 25 de ani, 1.84m, și evoluează ca fundaș central, iar Ayrton Mboko este un belgian de origine congoleză în vârstă de 24 ani, 1,79m, care evoluează ca fundaș dreapta.

Ambii vor avea drept de joc numai din sezonul 2022-2023.

Bine ați venit, Jeremy și Ayrton, și mult succes în tricoul alb-albastru, transmite clubul constănțean pe site-ul oficial.

Cei doi au oferit și primele declarații după ce au semnat cu Farul Constanța:

''Am venit la Farul pentru că este un club foarte bun din România, are jucători buni şi un antrenor foarte bun. Cu această echipă şi cu acest antrenor cred că putem creşte în valoare, putem deveni jucători mai buni. Antrenamentele sunt grele, alături de fotbalişti foarte buni, dar sper să devin mai bun şi să nu mai fac greşelile pe care le făceam înainte'', a declarat Mboko.

''Cred că voi deveni un jucător mai puternic, totul este foarte bun aici, jucătorii, echipa, antrenorul, deci cred că este o alegere bună pentru mine. Lucrăm mult din punct de vedere tehnic, tactic, dar şi fizic. Vom fi pregătiţi pentru noul sezon să jucăm la un nivel bun.

Hagi a fost un mare, mare jucător, iar acum este un mare antrenor, ştie fotbal, e pasiunea sa, vedem asta, iubeşte fotbalul. Vreau un fotbal frumos, să avem mingea, să pasăm. Dacă iubeşti fotbalul şi joci aici, atunci este perfect'', a declarat Corinus.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1115 secunde