Farul Constanța afirmă că e în total dezacord cu orice acţiune îndreptată împotriva oricărei etnii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Farul Constanța afirmă că e în total dezacord cu orice acţiune îndreptată împotriva oricărei etnii

Sport 11 August 2021 / 09:27 662 accesări

Conducerea clubului Farul Constanţa a transmis, marţi, într-un comunicat postat pe pagina oficială de facebook, că este în total dezacord cu orice acţiune îndreptată oricărei etnii şi că regretă manifestările suporterilor săi de luni seara, considerate "xenofobe" de gruparea Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

"Partida cu Sepsi Sf. Gheorghe continuă şi după ultimul fluier al arbitrului şi nu în plan sportiv.

Constatăm, cu regret, că analiza pe care o fac reprezentanţii echipei Sepsi după acest meci spectaculos, la care au contribuit ambele formaţii, o reprezintă anumite evenimente petrecute în tribună şi, în cazul în care au fost ofensatoare pentru delegaţia echipei oaspete, suntem primii pe care le regretăm.

Constanţa este în primul rând un oraş multicultural, un conglomerat de 17 etnii (!!!): români, aromâni, armeni, bulgari, turci, tătari, lipoveni, greci, germani, italieni, sârbi, evrei, ruşi,ucraineni, găgăuzi, albanezi şi chiar maghiari.

Ca urmare, Farul Constanţa transmite din nou, şi pe această cale, că este în total dezacord cu orice acţiune îndreptată împotriva oricărei etnii în orice împrejurare. Împreună suntem mai puternici", se menţionează încomunicatul clubului Farul Constanţa publicat pe pagina oficială de Facebook.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2279 secunde