Farul Constanța are patru fotbaliști convocați la naționala României

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Farul Constanța are patru fotbaliști convocați la naționala României

Sport 06 Iunie 2023 / 09:19 1083 accesări

Farul Constanța are nu mai puțin de șapte jucători convocați la acțiunile naționalelor de seniori și tineret ale României.

Reprezentativa de seniori va disputa în această lună partidele cu Kosovo (16 iunie, la Pristiva) și Elveția (19 iunie, Zurich), din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

Cu acest prilej au fost convocați portarul Marian Aioani (cele mai multe partide în ultimul sezon din Superligă fără gol primit - 13), mijlocașul Tudor Băluță (6 goluri și 5 pase decisive) și atacanții Denis Alibec (14 goluri și 8 pase decisive) și Louis Munteanu (cel mai bun jucător U21 din campionat, cu 10 goluri și 6 pase decisive).

La Naționala U21, care pregătește participarea la C.E din această vară (21 iunie - 8 iulie, în România și Georgia), au fost convocați mijlocașul Constantin Grameni (6 goluri și 4 pase decisive în ultimul sezon), fundașul stânga Andrei Borza (17 ani, 3 goluri și 3 pase decisive în ultimul sezon) și atacantul Adrian Mazilu (17 ani, 7 goluri și 1 pasă decisivă în ultimul sezon).Ştiri recomandate

12