Farul Constanţa rămăne pe primul loc în Superliga, după ce a învins-o pe UTA Arad

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Farul Constanţa, pe primul loc în Superliga, după ce a învins-o pe UTA Arad

Sport 02 Octombrie 2022 / 20:40 786 accesări
Foto: Farul Constanţa

Foto: Farul Constanţa

Farul Constanţa şi-a consolidat poziţia de lider al Superligii de fotbal, după ce a învins-o pe UTA Arad cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, pe teren propriu, la Ovidiu, în etapa a 12-a.

Un meci pe care Farul l-a început perfect, a deschis scorul în min.19 din penalty, prin Alibec și a condus în continuare ostilitățile până la pauză.

Partea secundă a început cu un penalty pentru UTA, în min.52, fază la care Corinus a văzut cartonașul roșu, însă Postolachi a executat peste poartă lovitura de la 11m. Chiar și cu un jucător în plus, UTA nu a putut desface apărarea Farului, care a continuat însă să pună multe probleme în atac prin Alibec sau Doukoure.
Farul a rezistat presiunii puse de arădeni şi au închis conturile în min. 90, când Carlo Casap a marcat după o minge respinsă greşit de portarul Florin Iacob.

Pentru Farul este a treia victorie consecutivă. UTA a pierdut ultimele două meciuri jucate.

Au evoluat - Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Aioani - Sîrbu, Larie, Corinus, Kiki - Artean, Băluță, Grameni (69 Casap) - Doukoure (81 Banu) - Alibec (81 Morar), Munteanu (58 Borza). Rezerve: Buzbuchi - Mboko, Sali, Moldoveanu, Andronache.

UTA (antrenor Ilie Poenaru): Iacob - Vukcevic, Benga, Chindriș, Dobrescu - Anton (81 Keseru), Steau (75 Negoescu), Batha - Jobello (75 Ubbink), Postolachi (81 Ademi), Otele (81 Stahl). Rezerve: Balauru - Da Silva, Isac, Abeid.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.6739 secunde