Farul Constanța va putea primi licenţa pentru sezonul 2023-2024 al cupelor europene

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Farul Constanța va putea primi licenţa pentru sezonul 2023-2024 al cupelor europene

Sport 07 Februarie 2023 / 13:14 1090 accesări

Clubul de fotbal Farul Constanţa a câştigat procesul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne privind licenţa UEFA şi va putea primi dreptul de participare în cupele europene începând cu sezonul 2023-2024.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, marţi, pe site-ul său oficial, că TAS a anulat decizia Club Financial Control Body (CFCB) din cadrul UEFA, prin care grupării patronate de Gheorghe Hagi i se interzisese participarea în cupele europene, în cazul calificării, ca urmare a schimbării denumirii din "FC Viitorul" în "Farul Constanţa".

"Tribunalul Arbitral al Sportului a emis în cursul zilei de luni, 6 februarie, decizia în cazul privind licenţa de participare în competiţiile europene a clubului Farul Constanţa, iar în urma analizei argumentelor clubului şi ale FRF a constatat validitatea acestora dispunând anularea deciziei CFCB. În ceea ce priveşte licenţa de participare a Farului Constanţa în competiţiile europene, UEFA o va reanaliza ţinând însă cont de prevederile deciziei TAS", se menţionează pe site-ul FRF.

Farul Constanţa a anunţat pe site-ul oficial succesul în procesul împotriva forului european

Așa cum am transmis în mod oficial de acum câteva luni de zile, clubul nostru a continuat demersul juridic referitor la dreptul de participare în competitiile europene.

În cursul zilei de ieri am primit cu satisfacție Decizia Tribunalului Sportiv de la Lausanne (TAS) prin care se consfințește că Farul Constanța are dreptul de a solicita licența UEFA pentru participarea în competițiile europene din acest an.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1504 secunde