Farul este din nou pe primul loc în Superligă, după 3-0 cu FC Argeş

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Farul este din nou pe primul loc în Superligă, după 3-0 cu FC Argeş

Sport 11 Septembrie 2022 / 22:56 779 accesări
Foto: Farul Constanţa

Foto: Farul Constanţa

Farul Constanţa a revenit pe primul loc în Superliga de fotbal, după ce a învins-o pe FC Argeş cu scorul de 3-0 (1-0), duminică seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a 10-a a Superligii de fotbal.

O partidă dominată clar de Farul, care a impus ritmul și intensitatea jocului, și-a creat ocazii importante și a obținut cele trei puncte dorite.

Grameni a deschis scorul în min.7 după o fază excelent lucrată pe partea dreaptă a atacului, unde Pitu a centrat perfect și "Dina" nu i-a dat nicio speranță lui Greab din 15m.

Golul doi a fost opera lui Băluță, care l-a "executat" pe Greab cu un șut plasat de la 20m. Finalul jocului a adus și golul trei pentru Farul, Torje înscriind al doilea său gol în tricoul alb-albastru cu un șut la colțul scurt din interiorul careului.

Au evoluat - Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Aioani - Benzar (46 Sîrbu), Larie, M. Popescu, Kiki - Artean, Băluță (72 Borza), Grameni - Pitu (63 Doukoure), Alibec (80 Morar), Munteanu (63 Torje). Rezerve: Buzbuchi - Corinus, Casap, Sali.

FC Argeș (antrenor Andrei Prepeliță): Greab - Tofan, Dobrosavlevici, M. Constantin, Vianna - Meza Colli (69 Enzo), Njike, Șerban (69 Alceus) - Lativlevici (66 Jakolis), Isfan (55 G. Crețu), Garita. Rezerve: Staton - Cestor, Raynov, Calcan, Donisa.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1783 secunde