FC Farul are a patra defensivă din Liga a 2-a

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a FC Farul are a patra defensivă din Liga a 2-a
Sport 28 Decembrie 2019 / 16:12 842 accesări 0 comentarii

Site-ul oficial al FC Farul Constanţa a publicat o prima analiză a evoluţiei formaţiei de la ţărmul mării în eşalonul secund, apărarea fiind primul capitol, formula utilizată de antrenorul Ianis Zicu fiind una total schimbată față de campionatul trecut. În prima parte a sezonului 2019-2020, linia defensivă a echipei constănţene fost alcătuită din portarul Vlad Muțiu, singurul jucător integralist din lot, Viorel Lică, prezent în toate cele 20 de etape disputate de alb-albaștri în campionat, Ionuț Ursu, Ștefan Cană, Paul Antoche, Alexandru Nicola, Dan Panait și Iulian Carabela.

FC Farul are una dintre cele mai bune defensive din prima parte a sezonului în eşalonul secund, primind 18 goluri, FC Farul ocupă locul 4 în clasamentul celor mai bune apărări, fiind devansată doar de ASU Politehnica Timișoara (10 goluri), UTA Arad (13 goluri) și Metaloglobus București (16 goluri).

Față de celelalte trei echipe, formația de pe Litoral este singura care a susținut mai multe meciuri în deplasare decât acasă, nouă la Constanța și unsprezece în deplasare. „Alb-albaștrii” au încheiat nouă meciuri, aproape jumătate din partidele disputate, fără să primească gol. În jocurile susținute pe teren propriu, doar două echipe, Universitatea Cluj și Rapid București, au înscris în poarta lui Vlad Muțiu, dar ambele au plecat învinse de la Constanța. În plus, în acest sezon, FC Farul nu a primit niciodată mai mult de două goluri, iar dintre cele şapte înfrângeri înregistrate, cinci au fost la limită.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1706 secunde