FC Farul Constanța a învins din nou în cantonamentul din Capitală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

FC Farul Constanța a învins din nou în cantonamentul din Capitală

Sport 24 Ianuarie 2021 / 12:03 981 accesări
Sursă foto: FC Farul Constanța

Sursă foto: FC Farul Constanța

FC Farul Constanța a disputat a doua partidă de verificare din cadrul cantonamentului pe care îl efectuează la București.
Alb-albaștrii au învins clar o altă formație din Liga 2-a, Unirea Slobozia, scor 3-0, la capătul unui meci pe care l-au dominat cu autoritate.

Primul gol a fost venit în minutul 9, când Ilie Damașcan, a șutat puternic din careu la colțul lung. Până la pauză nu s-a mai înscris, chiar dacă elevii lui Ianis Zicu au pus presiune la poarta adversă, cea mai mare oportunitate aparținându-i lui Andrei Banyoi, care a trimis pe lângă bară dintr-o poziție excelentă.

La reluare, constănțenii și-au dublat rapid avantajul, la capătul unei faze spectaculoase. În minutul 55, Simon Măzărache a pătruns pe partea dreaptă, și-a depășit un adversar cu un dribling scurt, l-a servit în fața porții pe Robert Silaghi și tânărul mijlocaș a reluat în plasă. Au urmat alte două mari ocazii, loviturile de cap expediate de Antonio Cruceru și Ilie Damașcan, ambele din centrările perfecte ale lui Răzvan Greu, dar portarul ialomițenilor s-a opus de fiecare dată. Nu a mai avut ce face însă în minutul 68, când Cosmin Bîrnoi a stabilit scorul final cu un șut din unghi, sub transversală.

Astfel, alb-albaștrii au încheiat cu o nouă victorie scor și fără gol primit și al treilea amical din acest an.

Au evoluat pentru FC Farul Constanța: Dur-Bozoancă (46 Fara) – Greu, Leca (75 D. Savu), Antoche, Carabela (62 D. Panait) – Bîrnoi, L. Mihai (62 Băjan), Cruceru (62 I. Ursu) – Fl. Bălan (46 Silaghi), Banyoi (46 Măzărache), Damașcan.

Următoarea partidă de verificare este programată marți, cu Dinamo 2 București.12
Pagina a fost generata in 0.2013 secunde