FC Farul continuă pregătirile pentru sezonul viitor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga a 2-a

FC Farul continuă pregătirile pentru sezonul viitor

Sport 29 Iulie 2020 / 12:21 693 accesări
Sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro

Sursa foto: www.fcfarulconstanta.ro

Site-ul oficial al FC Farul Constanţa a anunţat că echipa constănţeană a intrat în a patra săptămână din perioada de pregătire în vederea sezonului 2020-2021, continuând antrenamentele la baza sportivă din strada Primăverii.

Alb-albaștrii se pregătesc cu gândul la debutul campionatului, dar și la amicalul de gală cu naționala de tineret a României, care va avea loc pe 5 august, cel mai probabil la Buftea, a notat www.fcfarulconstanta.ro.

Acțiunea face parte din cadrul proiectului „Un secol de fotbal constănțean…FARUL CONSTANȚA”, proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța în cadrul programului „Promovarea Sportului de Performanță”

„Ne simțim foarte bine, suntem foarte bucuroși că, după atât timp de stat acasă, am putut să revenim pe gazon și să facem ceea ce ne place cel mai mult. Suntem fericiți pentru că ne putem pregăti aici, în casa noastră. S-a terminat de făcut acest teren și pe această cale mulțumim autorităților locale pentru implicare. Sperăm să facem o pregătire foarte bună și să fim la sută la sută la începerea campionatului. Este un prilej bun de a juca un amical, mai ales că este o problemă cu aceste amicale. Vom juca împotriva celor mai buni jucători de tineret din campionatul România și nu numai. Vrem să vedem la ce nivel vom fi, chiar dacă ne este puțin greu pentru că noi nu am mai jucat un meci de 4-5 luni, dar sperăm să ne descurcăm și să ieșim cu bine. Așteptăm jocurile din campionat, sperăm să se înceapă cât mai curând, să se poată oficializa data la care cei din federație au spus că începe campionatul. Suntem nerăbdători să intrăm din nou pe terenul central, să câștigăm meciuri, sperăm să avem și suporterii aproape cât mai curând, să-i facem fericiți după fiecare partidă”, a spus mijlocașul Paul Antoche.

„Am început a patra săptămână de pregătire, a fost o perioadă destul de grea. De acum, cred că va fi din ce în ce mai ușor și până începem campionatul sperăm să fim la capacitate maximă. Așteptăm cu nerăbdare acest amical, cred că va fi de bun augur. Vom vedea și la noi la ce nivel ne aflăm la momentul de față, unde mai avem de îmbunătățit. Va fi un test bun. Ne gândim la promovare, dar este mult de muncă până acolo. În primul rând, să treacă pandemia și să înceapă meciurile, luăm meci cu meci și sperăm ca la sfârșit să fim acolo unde ne dorim cu toții și unde merităm”, a adăugat portarul Mihai Eșanu.

Taguri articol


Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2048 secunde