FC Farul s-a impus în amicalul cu Septemvri Sofia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / În cantonamentul din Turcia FC Farul s-a impus în amicalul cu Septemvri Sofia
Sport 05 Februarie 2020 / 18:46 906 accesări 0 comentarii
Sursa foto: www.fcfarulconstanța.ro

Sursa foto: www.fcfarulconstanța.ro

Victorie în primul joc de verificare susţinut de FC Farul Constanţa în cantonamentul amical din Antalya (Turcia). Miercuri, pe un teren aflat în apropierea hotelului în care este cazată delegația constănțeană în stațiunea Lara, „marinarii” au învins echipa bulgară Septemvri Sofia, cu scorul de 2-1, graţie golurilor marcate de Gherghiceanu, în minutul 79, şi Kanda, în minutul 84. Ocupanta locului secund din liga a doua bulgară a înscris golul de onoare în ultimul minut de joc, dintr-o lovitură de la 11 metri.Meciul s-a desfășurat pe un vânt puternic și o ploaie rece, dar pe un teren excelent.

Au evoluat pentru FC Farul (antrenori: Ianis Zicu şi Daniel Florea): Muțiu (46 Udeanu) - Nicola (46 M. Leca), V. Lică (46 Cană), I. Ursu (60 Cărăruș), Carabela (46 D. Panait) - Ardelean (46 Cruceru), Antoche (60 Mitrov), Greu (60 D. Toma) - Hordouan (46 Kanda, 85 Şt. Rus), I. Stoica (60 Gherghiceanu), Al. Stoica (60 D. Halep).

Următorul meci amical pentru FC Farul în Turcia este programat sâmbătă, 8 februarie, cu Ansan Greeners (locul 5 în Liga a 2-a din Coreea de Sud).Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1819 secunde