FC Farul va susţine un amical cu România U21

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / La 5 august, la Mogoșoaia FC Farul va susţine un amical cu România U21
Sport 22 Iulie 2020 / 18:18 749 accesări

Site-ul oficial al FC Farul Constanţa a anunţat miercuri, 22 iulie, faptul că echipa FC Farul Constanţa va disputa miercuri, 5 august, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, o partidă amicală în compania reprezentativei de tineret a României.

Acțiunea face parte din cadrul proiectului „Un secol de fotbal constănțean…FARUL CONSTANȚA”, proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța în cadrul programului „Promovarea Sportului de Performanță”.

„În anul în care fotbalul constănțean sărbătorește 100 de ani de existență, FC Farul Constanța va disputa un meci amical de cinci stele. Alb-albaștrii vor susține o partidă de verificare cu naționala de tineret a României, reprezentativă care a reușit cea mai mare performanță din fotbalul românesc din ultimele decenii. “Tricolorii mici”, care sunt antrenați de fostul mare internațional Adrian Mutu, au ajuns în semifinalele Campionatului European de tineret, desfășurat anul trecut în Italia, și au obținut calificarea la Jocurile Olimpice, programate în Japonia, în 2021. Meciul va avea loc miercuri, 5 august, la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, unde naționala de tineret a României va desfășura un stagiu de pregătire în vederea partidelor din cadrul preliminariilor Campionatului European U21 din 2021”, a fost informaţia postată pe site-ul www.fcfarulconstanta.ro.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1403 secunde