FC Viitorul - Universitatea Craiova, confruntare pentru podium în Liga 1

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1, etapa a 24-a FC Viitorul - Universitatea Craiova, confruntare pentru podium în Liga 1
Sport 09 Februarie 2020 / 07:56 599 accesări 0 comentarii

Andrei Artean şi Aurelian Chiţu aşteaptă cu încredere duelul cu oltenii

Andrei Artean şi Aurelian Chiţu aşteaptă cu încredere duelul cu oltenii

Aurelian Chiţu: „Este un meci decisiv, ca şi cel de la Iaşi”

Aurelian Chiţu: „Este un meci decisiv, ca şi cel de la Iaşi”

Andrei Artean: „Consider că acasă suntem mult mai puternici”

Andrei Artean: „Consider că acasă suntem mult mai puternici”

Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul: „Ne dorim să facem un meci foarte bun”

Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul: „Ne dorim să facem un meci foarte bun”

Stadionul „Central” din Complexul Sportiv al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu va găzdui duminică seară, de la ora 20.00 (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport), partida dintre formaţiile FC Viitorul Constanţa (locul 5, 38 de puncte) şi Universitatea Craiova (locul 3, 40 de puncte), din etapa a 24-a a Ligii 1.

Un meci deosebit de important pentru ambele echipe, aflate în lupta pentru prezenţa în play-off, iar avantajul terenului propriu poate fi un factor important în stabilirea învingătoarei, Viitorul având prestaţii bune în jocurile disputate acasă.

„Este un meci decisiv, ca şi cel de la Iaşi. Sperăm să avem o atitudine bună şi să facem un joc foarte bun. Vom încerca să câştigăm. Nu va fi uşor, dar eu am încredere că o să reuşim. Sper să îmi ajut echipa, să ajungem în play-off. Va fi un meci frumos, deschis oricărui rezultat, dar jucând acasă eu cred că avem prima şansă şi sunt convins că o să luăm cele trei puncte” - Aurelian Chiţu.

„Cu siguranţă, ne va aştepta un meci greu. Va fi un meci frumos, pentru că suntem două echipe care practicăm un fotbal bun. Sperăm să facem un meci bun, să luăm cele trei puncte şi să ne îndeplinim cât mai repede obiectivul, acela de a intra în play-off. Va trebui să facem un meci perfect pentru a câştiga. Consider că acasă suntem mult mai puternici şi datorită oamenilor care vin la stadion” - Andrei Artean.

„Un meci dificil, pentru că adversarul a jucat foarte bine în prima etapă. A arătat că e o echipă talentată, care are jucători foarte talentaţi, care joacă un fotbal foarte bun, care sunt periculoşi dacă îi laşi să gândească şi să le dai spaţii. Devine o echipă foarte imprevizibilă şi foarte bună. Ne dorim să facem un meci foarte bun, un meci acasă, să-l câştigăm. Sunt trei puncte importante atât pentru noi, cât şi pentru adversar. Gândul nostru e numai să luăm cele trei puncte. Să jucăm la victorie. Avem nevoie de ea, pentru că suntem în luptă pentru a fi acolo, sus. Suntem pregătiţi pentru acest lucru. Şi victoria care a venit în prima etapă ne dă încredere, jucătorilor, linişte şi încredere. Ne dorim victoria. Trebuie să ţinem cont de adversar, l-am analizat, l-am văzut. Între noi şi ei întotdeauna au ieşit meciuri bune pentru că şi noi avem o filosofie de joc ofensivă, aşa şi ei au acelaşi lucru. Ne asemănăm din multe puncte de vedere. Totdeauna au ieşit meciuri bune şi cred că va ieşi un meci foarte bun şi un meci chiar pe contre, în care va conta foarte mult mijlocul terenului, cine o să domine, care o să se impună şi sperăm ca noi să o facem şi de data asta” - Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă formată din Ovidiu Haţegan (Arad), la centru, ajutat de asistenţii Radu Ghinguleac (Bucureşti) şi Sebastian Gheorghe (Suceava). Rezervă va fi George Rădulescu (Bucureşti). Observator de arbitri: Dan Berbecaru (Rm. Vâlcea). Observator de joc: Ion Căţoi (Bucureşti).Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1676 secunde