FC Viitorul a anunţat transferul lui Louis Munteanu la Fiorentina

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal

FC Viitorul a anunţat transferul lui Louis Munteanu la Fiorentina

Sport 26 Septembrie 2020 / 16:26 508 accesări
Sursa foto: www.fcviitorul.ro

Sursa foto: www.fcviitorul.ro

Site-ul oficial al FC Viitorul Constanța a anunțat, sâmbătă, transferul atacantului Louis Munteanu la echipa italiană Fiorentina.

„FC Viitorul Constanța și Fiorentina au ajuns la un acord pentru transferul atacantului Louis Munteanu la clubul italian. În vârstă de 18 ani, Louis Munteanu este un produs al Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, unde a cucerit titlurile naționale la toate categoriile de vârstă.

A fost în fiecare an golgheterul echipelor de juniori, iar în sezonul 2019/2020 a debutat în Liga 1 la numai 17 ani și a marcat de trei ori în primul eșalon”, informează www.fcviitorul.ro.

„Acest transfer pentru mine înseamnă foarte mult. Orice jucător vrea să facă pasul în afară, mai devreme sau mai târziu. Sunt foarte fericit că pentru mine această oportunitate a venit mai devreme. Pot spune că pentru mine este un vis împlinit. Merg acolo cu inima deschisă, cu mult entuziasm şi vreau să le demonstrez celor de acolo că nu s-au înşelat în privinţa mea. Vreau să marchez la fiacre meci, pentru că sunt atacant. A contat enorm de mult încrederea pe care mi-au acordat-o cei de la Viitorul. Pe această cale vreau să-i mulţumesc domnului Hagi pentru că a avut încredere foarte mare în mine, de când am venit la Viitorul, de la o vârstă fragedă. Au fost multe amintiri frumoase la acest club”, a declarat Louis Munteanu.12
Pagina a fost generata in 0.3291 secunde