FC Viitorul anunță revenirea lui Ianis Hagi

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

FC Viitorul anunță revenirea lui Ianis Hagi

Sport 09 Ianuarie 2018 / 17:21 476 accesări

„FC Viitorul este de acord cu suma de transfer și cu procentele solicitate de Fiorentina”, a scris marți, pe site-ul oficial, campioana României la fotbal. Reamintim că managerul tehnic al clubului, Gheorghe Hagi, a revenit duminică din Italia împreună cu fiul său, Ianis, şi a anunţat că acesta nu se va mai întoarce la Fiorentina. „Aici rămâne, nu mai pleacă. Tratativele sunt avansate, chiar foarte avansate. Sper să îl avem cu noi când începem campionatul în Liga 1. Noi sperăm să ajungem la un acord cu Fiorentina. Ianis se va pregăti în această iarnă cu echipa FC Viitorul”, spunea Gh. Hagi duminică.

Inițial, oferta pe care FC Viitorul a făcut-o pentru răscumpărarea mijlocaşului Ianis Hagi a fost considerată prea mică de către oficialii clubului Fiorentina, dar tratativele au continuat. Fiorentina consideră că evoluţiile lui Ianis Hagi au crescut de la sosirea la Florenţa, la fel şi valoarea de piaţă a jucătorului, astfel că suma oferită de FC Viitorul, egală cu cea plătită de italieni, nu este suficientă.

Ianis Hagi, în vârstă de 19 ani, a debutat la FC Viitorul, fiind transferat la Fiorentina în 2016, pentru două milioane de euro.

VINERI SE PLEACĂ ÎN TURCIA

Pentru campioana en titre a României urmează cantonamentul din Turcia, de la Belek, programat în perioada 12-26 ianuarie. Acolo, Țîru și compania vor disputa șapte meciuri de verificare, după următorul program:

- 15 ianuarie: Skenderbeu (Albania, locul 1)

- 18 ianuarie: Luch Vladivostok (Rusia, liga a 2-a, locul 15)

- 18 ianuarie: Grasshoppers Zurich (Elveția, locul 6)

- 22 ianuarie: Kapaz (Azerbaidjan, locul 8)

- 22 ianuarie: FC Rostov (Rusia, locul 10)

- 25 ianuarie: Cernomoreț Odesa (Ucraina, locul 10)

- 25 ianuarie: Jagiellonia (Polonia, locul 4).

Campioana României va disputa primul meci oficial din 2018 în weekend-ul 2-4 februarie, când va întâlni, pe teren propriu, în etapa a 23-a din Liga 1, pe Astra Giurgiu.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.3633 secunde