FC Viitorul evoluează în competițiile de FIFA 20 organizate de LPF și FRF

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Forbal

FC Viitorul evoluează în competițiile de FIFA 20 organizate de LPF și FRF

Sport 16 Aprilie 2020 / 09:29 610 accesări
Sursa foto: www.fcviitorul.ro

Sursa foto: www.fcviitorul.ro

Aflat într-o perioadă de pauză competiţională din cauza pandemiei de coronavirus, fotbalul românesc trece în mediul online, acolo unde Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) și Federaţia Română de Fotbal (FRF) vor organiza două competiții de esports.

Identic cu formatul fotbalului clasic, cu partide tur-retur, joi, 16 aprilie, va începe prima ediție a Turneului de fotbal virtual LIGA 1, competiție organizată de LPF.

FC Viitorul va fi reprezentantă în meciurile de FIFA 20 disputate pe platforma PS4 de doi dintre jucătorii săi, mijlocaşii Alexi Pitu și Carlo Casap, dar și de un gamer profesionist, Robert Dumitru. Component al naționalei de FIFA a României, acesta ocupă locul 2 în România în clasamentul GG și s-a clasat pe locul 5 în Europa de Est.

Și Cupa României se va disputa în mediul virtual, FRF organizând acest turneu de FIFA 20 în perioada 27 aprilie - 6 mai, iar echipa FC Viitorul va fi reprezentantă de Alexi Pitu, unul dintre cei mai tineri și totodată cei mai talentați componenți ai lotului constănţean.

„Până la reluarea competițiilor propriu-zise, le urăm acestora mult succes și în meciurile online, unde sperămde asemenea la un parcurs cât mai bun. Hai Viitorul!”, este mesajul postat pe site-ul oficial al clubului de la ţărmul mării.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2302 secunde