FC Viitorul, în faţa unui examen european important

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / UEFA Europa League, turul al doilea preliminar FC Viitorul, în faţa unui examen european important
Sport 25 Iulie 2019 / 08:29 1539 accesări 2 comentarii
Fotbaliştii Viitorului sunt decişi să lupte pentru calificare

Fotbaliştii Viitorului sunt decişi să lupte pentru calificare

Formaţia FC Viitorul Constanța va susține joi seară, de la ora 21.30, întâlnirea cu belgienii de la KAA Gent, din prima manșă a turului secund din UEFA Europa League. Este al patrulea sezon consecutiv pentru Viitorul în Cupele Europene, iar pentru echipa constănțeană dubla cu Gent reprezintă și un prilej de revanșă după eliminarea din urmă cu trei ani! Atunci, Gent s-a impus pe teren propriu cu scorul de 5-0, iar în retur s-a înregistrat un rezultat de egalitate, 0-0. Managerul tehnic Gheorghe Hagi aşteaptă o prestaţie pe măsură din partea elevilor săi, duelul cu Gent fiind un examen important: „Sperăm să o facem mai bine decât în urmă cu trei ani, pentru că am căpătat multă experiență. Suntem în formă, am început foarte bine sezonul. Va fi o dublă deschisă, pentru că ambele echipa joacă fotbal. Sper ca noi să trecem turul”.

„Am acumulat experiență, avem omogenitate și vrem să obținem un rezultat pozitiv. Am rămas datori pe plan european și ne dorim să demonstrăm că putem face față. Vrem să arătăm că echipa a evoluat”, a spus şi fundașul Bogdan Ţîru, căpitanul echipei constănţene, cel care a evoluat, alături de Gabriel Iancu în meciul din urmă cu trei ani, pierdut la o diferenţă mare în Belgia.

Fotbaliştii Viitorului au ajuns de marţi seară în Belgia, la Bruxelles, atmosfera în tabăra constănţeană fiind una foarte bună, mai ales după startul excelent din acest sezon. Miercuri dimineaţă, jucătorii Viitorului s-au relaxat într-o scurtă plimbare pe străzile capitalei Belgiei, Bruxelles, iar seara a fost programat antrenamentul oficial pe stadionul „Ghelamco Arena” din Gent. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Macedonia, avându-l la centru pe Aleksandar Stavrev.

Tot joi seară vor evolua în prima manşă din turul al doilea preliminar al UEL şi celelalte reprezentante ale fotbalului românesc - ora 19.55: Honved Budapesta - Universitatea Craiova. Partida va fi arbitrată de o brigadă din Scoţia, avându-l la centru pe Kevin Clancy; ora 20.00 (în direct la Pro TV): Alashkert Erevan (Armenia) - FCSB. Întâlnirea va fi arbitrată de o brigadă din Irlanda, avându-l la centru pe Rob Harvey.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1621 secunde