FC Viitorul și Academia Hagi, în vizorul Televiziunii Naționale din China

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal

FC Viitorul și Academia Hagi, în vizorul Televiziunii Naționale din China

Sport 23 Septembrie 2019 / 09:41 363 accesări
Sursa foto: www.fcviitorul.ro

Sursa foto: www.fcviitorul.ro

Site-ul oficial al Fotbal Club Viitorul Constanţa a anunţat că Televiziunea Națională din China, CCTV, s-a aflat în vizită la Baza Sportivă a Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu. Motivul? Realizarea unui reportaj despre școala de fotbal constănțeană și despre fotbalul românesc, în general, în prim plan fiind activitatea desfăşurată la FC Viitorul și la Academia Hagi.

„Reprezentanții televiziunii CCTV, a cărei audiență depășește 1 miliard de telespectatori numai pe teritoriul Chinei, au discutat cu managerul tehnic al Viitorului, Gheorghe Hagi, cu președintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, precum și cu unul dintre cei mai promițători juniori, Nicolas Popescu, dorind să afle și din perspectiva acestuia motivele pentru care un tânăr jucător ar alege Academia Gheorghe Hagi.

Vizita CCTV face parte dintr-un proiect de promovare a fotbalului în China, iar România a fost, conform acestora, una dintre cele doar cinci țări din Europa, alături de Anglia, Franța, Spania și Germania, unde postul național chinez de televiziune a dorit să filmeze”, menţionează site-ul clubului constănţean.12
Declarația pe proprie răspundere
Pagina a fost generata in 0.158 secunde