FC Viitorul și-a lansat revista oficială a clubului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal FC Viitorul și-a lansat revista oficială a clubului
Sport 13 Februarie 2020 / 10:18 444 accesări 0 comentarii

Duminică, 9 februarie, cu ocazia primei partide de pe teren propriu din 2020, a fost lansată revista oficială a formaţiei FC Viitorul Constanţa, denumită „Viitorul”.

„O revistă realizată din dorința de a fi cât mai aproape de suporteri prin prezentarea de noi amănunte din viața echipei constănțene”, a anunţat site-ul oficial al echipei de la ţărmul mării.

Fiecare apariție a revistei „Viitorul” va fi însoțită de interviuri cu jucători sau oficiali ai clubului, diverse personalități ale sportului românesc, știri și subiecte interesante pentru suporterii formației noastre și nu numai!

În primul număr al revistei „Viitorul”, realizat în 36 de pagini, puteți găsi un material dedicat celor 55 de ani pe care i-a împlinit managerul tehnic Gheorghe Hagi, interviuri ample cu președintele clubului Gheorghe Popescu, cu Bogdan Țîru, cel mai vechi component al echipei constănțene și cel care a purtat de cele mai multe ori banderola de căpitan, cu noul puști minune Louis Munteanu, dar și reportaje din cantonamentul formației de seniori din Antalya sau puternicul turneu de pregătire din Arabia Saudită al juniorilor U17.

Revista va putea fi descărcată în perioada următoare și în format pdf din secțiunea dedicată acesteia pe site-ul clubului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2701 secunde