FC Viitorul vrea să reediteze succesul de pe Arena Naţională

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Duminică seară, de la ora 21.00, la Academia Hagi de la Ovidiu FC Viitorul vrea să reediteze succesul de pe Arena Naţională
Sport 20 Aprilie 2019 / 20:53 321 accesări 0 comentarii

Vlad Achim şi Ianis Hagi vor ca Viitorul să păstreze linia pozitivă

Vlad Achim şi Ianis Hagi vor ca Viitorul să păstreze linia pozitivă

Ianis Hagi, căpitan FC Viitorul: „Cred că am demonstrat că putem să ne duelăm cu orice echipă din play-off”

Ianis Hagi, căpitan FC Viitorul: „Cred că am demonstrat că putem să ne duelăm cu orice echipă din play-off”

Vlad Achim: „Îmi doresc să dau şi eu gol, dar cel mai mult îmi doresc ca echipa să câştige”

Vlad Achim: „Îmi doresc să dau şi eu gol, dar cel mai mult îmi doresc ca echipa să câştige”

Gheorghe Hagi, manager tehnic FC Viitorul: „Trebuie să jucăm perfect, ca să putem să ne gândim la victorie”

Gheorghe Hagi, manager tehnic FC Viitorul: „Trebuie să jucăm perfect, ca să putem să ne gândim la victorie”

Etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1 Betano la fotbal programează duminică seară, de la ora 21.00 (în direct la Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Sport), pe stadionul „Central” din Complexul Sportiv al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” de la Ovidiu, meciul dintre FC Viitorul Constanța (locul 4, 29 de puncte) şi FCSB (locul 2, 35 de puncte). Un duel la finalul căruia jucătorii antrenaţi de Gheorghe Hagi vor să reducă din diferenţa faţă de ocupanta poziţiei secunde, Viitorul pornind şi cu avantajul moral al victoriei de la Bucureşti, scor 2-1, din prima etapă a play-off-ului.

„Normal că ne gândim la victorie. Jucăm acasă, avem publicul alături de noi, stadionul va fi plin şi cred că va fi o atmosferă foarte călduroasă, pozitivă şi normal că încercăm să profităm şi de momentul bun pe care îl avem. Chiar dacă ştiu că de mic sunt urmărit, de mic s-au vrut foarte multe de la mine să arăt, cred că presiunea e benefică, şi nu numai pentru mine, pentru toată echipa. Când joci cu Steaua, toţi suntem urmăriţi, toată lumea se aşteaptă să facem un meci bun, să jucăm un fotbal bun şi să scoatem un rezultat pozitiv. Presiunea îţi dă adrenalina necesară pentru genul acesta de meciuri. Sper să repetăm rezultatul din tur. Jocul colectiv este cel mai important. După aceea, jucătorii fac diferenţa şi ştiu că trebuie să fac diferenţa şi nu doar eu, ci toţi atacanţii care vor juca mâine trebuie să facă diferenţa. Toată lumea se gândeşte la asta şi ăsta e rolul nostru al atacanţilor şi al decarilor, să încercăm să facem diferenţa. Contează jocul colectiv şi după aceea şi individual poţi să ieşi în evidenţa. Presiunea este pe ei, pentru că ei se bat la campionat, sunt obligaţi să câştige. De când am intrat în play-off, avantajul nostru este că obiectivul l-am îndeplinit şi ne-am dorit să jucăm fotbal, să ne bucurăm de el şi să avem în continuare entuziasmul de până acum. Cred că am demonstrat că putem să ne duelăm cu orice echipă din play-off şi chiar să fim superiori. Sunt meciuri imprevizibile în play-off. De fiecare dată încercăm să câştigăm” - Ianis Hagi, căpitan Viitorul.

„Faptul că am avut rezultate bune până acum ne dă speranţe, ne dă încredere mare că putem avea rezultate şi în continuare. Jucăm cu primele trei echipe ale campionatului (n.r. - FCSB, U. Craiova şi CFR). Ne dorim să le învingem pe toate şi să arătăm că suntem o echipă puternică. Îmi doresc să joc bine, în special pentru echipa mea. Îmi doresc să dau şi eu gol, dar cel mai mult îmi doresc ca echipa să câştige” - Vlad Achim.

„O săptămână importantă, sperăm să fie frumoasă, să continuăm linia pe care am avut-o în ultimul timp. Trei meciuri mari (n.r. - FCSB, U. Craiova şi CFR), cu adversari foarte buni, în care sperăm să facem foarte bine, adică să câştigăm cele două meciuri acasă pe care le avem, şi cu Steaua şi cu Craiova, să putem să mergem în finală, şi după aceea şi meciul din deplasare de la Cluj, în care, la fel, trebuie să producem rezultate. Trebuie să ne bucurăm de momentul pe care îl avem, producând la fel rezultate bune, rezultate pozitive, pentru că avem nevoie. Meciul de mâine e nevoie să-l câştigăm deoarece Craiova a câştigat la Astra şi normal ca şi noi să câştigăm, să ne menţinem în lupta pentru locul trei, pentru participare în cupele europene. Trebuie să jucăm perfect, ca să putem să ne gândim la victorie, să facem un meci foarte mare, aşa cum am făcut şi la Bucureşti, să nu facem greşeli şi să ne impunem jocul nostru, pe care îl avem, principiile pe care le avem, posesia şi presiunea. Ne dorim cele trei puncte, de care avem nevoie. Avem moral. Presiunea unui meci de nivelul acesta este şi la noi, ca şi la ei. Şi noi ne dorim victoria, ne luptăm pentru cupe europene şi noi trebuie să câştigăm, şi ei trebuie să câştige. Aşa că ambele echipe o să încerce să câştige. Veţi vedea, va fi un meci frumos” - Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.259 secunde