FCSB are patru jucători asimptomatici

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Liga 1

FCSB are patru jucători asimptomatici

Sport 15 August 2020 / 10:23 536 accesări
Gigi Becali: „Ne speriem de virus? Trebuie să jucăm”

Gigi Becali: „Ne speriem de virus? Trebuie să jucăm”

Înaintea startului sezonului 2020-2021 din Liga 1 la fotbal, au apărut cazuri de Covid-19 şi la FCSB, patronul Gigi Becali declarând că jucătorii testaţi pozitiv cu noul coronavirus sunt portarul Toma Niga, Alexandru Pantea, Mihai Udrea şi Gabriel Simion. FCSB a anunţat că jucătorii infectaţi cu noul coronavirus sunt asimptomatici şi au fost izolaţi.

„FCSB anunţă că, în urma ultimei testări COVID-19, au fost înregistrate patru cazuri pozitive în cadrul lotului nostru. Astfel, Gabriel Simion, Toma Niga, Răzvan Udrea şi Alexandru Pantea sunt fotbaliştii care au fost infectaţi cu virusul SARS-COV-2, aceştia urmând să fie preluaţi de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică, în conformitate cu normele în vigoare. Menţionăm faptul că jucătorii sunt asimptomatici şi au fost deja izolaţi de restul grupului. De asemenea, clubul nostru va aplica toate prevederile legale care rezultă în urma acestei situaţii”, se arată în comunicatul FCSB.

Formaţia bucureşteană se alătură altor echipe din Liga 1 la care s-au înregistrat teste pozitive: CFR Cluj, Dinamo Bucureşti, CS Universitatea Craiova, Astra Giurgiu, FC Botoşani şi UTA Arad.

Din cauza numărului mare de jucători infectaţi, Astra şi Dinamo nu au mai putut disputa două, respectiv cinci meciuri în finalul sezonului trecut, iar campioantul a fost „îngheţat”.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1955 secunde