Felix Stroe: „Am dovedit, în Piața Victoriei, că suntem uniți!“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Felix Stroe: „Am dovedit, în Piața Victoriei, că suntem uniți!“
Politică 10 Iunie 2018 / 14:57 2146 accesări 3 comentarii

Felix Stroe, președintele organizației PSD Județul Constanța: "O țară întreagă a putut vedea ieri, chiar și numai la televizor, capacitatea de mobilizare, disciplina și civilizația membrilor PSD, cel mai important și mai mare partid politic din România. Cu nimic mai prejos - dimpotrivă! - decât cei care, de nenumărate ori au ocupat abuziv, fără autorizație și plini de o ură canalizată aberant tocmai împotriva celor hăituiți de o "justiție" aplicată discreționar și "cu dedicație". Am dovedit în Piața Victoriei că suntem uniți, din toată țara, în număr covârșitor, coerenți, împotriva represiunii continue și constante a Statului polițienesc, paralel. Și, așa cum a spus și președintele PSD, Liviu Dragnea, dacă va fi nevoie, nu ne vom opri aici! Vom ieși din nou în stradă. Vom continua lupta împotriva Securității de tip nou, a Serviciilor Secrete deturnate de la misiunea lor constituțională și de la orice fel de încălcare a libertății individului, a vieții sale private, a prezumției de nevinovăție și a drepturilor sale fundamentale."

Taguri articol
Loading...

3 comentarii

Nea Stroe 17:27:00 / 10 Iunie 2018
Asa ,pupa

Pupa mana stapanului,mana celui care te-a umilit.Fa-ti autocritica,tavaleste-te in praf ,da citate din cuvantarea tovarasului,poate-i trece supararea.Bolsevici gretosi !Ti-ai dreacului ca nu mai scapam de voi.

Nenea Stroe 13:59:55 / 11 Iunie 2018
Demisia

Sa-ti fie rusine . Avem cel mai mare pret la mc de apa din tara si tie iti arde de mitinguri electorale .

Un cetatean 23:48:25 / 12 Iunie 2018
Da

Ati demonstrat inca o data cat de uniti sunteti voi astia infractorii din psd si cum bagati masele populare in ceata.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1769 secunde