Felix Stroe va candida pentru funcția de secretar general al PSD

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Felix Stroe va candida pentru funcția de secretar general al PSD
Politică 19 Iunie 2019 / 18:22 1852 accesări 2 comentarii
PSD Constanța o susține pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de Preşedinte al Partidului Social Democrat

PSD Constanța o susține pe Viorica Dăncilă pentru funcţia de Preşedinte al Partidului Social Democrat

Miercuri, 19 iunie 2019, în prezenţa unui număr de 260 de delegaţi a avut loc Conferinţa Extraordinară Judeţeană a Organizaţiei PSD Constanţa. Conform Ordinii de zi, adoptate prin vot, „s-a procedat la o analiză a rezultatelor alegerilor pentru Parlamentul European, din 26 mai 2019; au fost desemnaţi cei 123 de delegaţi Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa la Congresul Extraordinar din 29 iunie a.c., conform normei de reprezentare; au fost cooptaţi în Biroul Permanent Judeţean senatorii Liviu Tit Brăiloiu şi Ştefan Mihu; a fost validată propunerea Biroului Permanent Judeţean pentru susţinerea candidaturii domnului Stroe Felix, preşedinte al Organizaţiei Judeţene Constanţa, la funcţia de Secretar General al Partidului Social Democrat; a fost adoptată Rezoluţia Conferinţei Extraordinare Judeţene privind susţinerea doamnei Preşedinte Executiv Viorica Dăncilă pentru funcţia de Preşedinte al Partidului Social Democrat", se arată într-un comunicat remis de organizația județeană a PSD.

Loading...

2 comentarii

Ghita 22:47:48 / 19 Iunie 2019
Nea Felix !

Stai bre acasa ! Paste iarba pe care o cunosti . Nu te avanta bezmetic precum bacanta Zambilica in prima scula care apare la orizont . Functia inalta precede prabusiri de poveste ... Chiar , nu simti , nu auzi , nu mirosi , nu intelegi , cum bate vantul , cum soapte se intetesc si pasi din ce in ce mai apasati , mai hotarati , mai dusmanosi , se apropie vizibil de sediile PSD-ALDE ? Cate dosare penale se pot deschide si finaliza pentru ce ai facut sub umbrela partidului ? Multe ! 2020 - 2022 vor fi anii in care majoritatea baronilor PSD-ALDE vor deveni colegi de camera la Rahova , si nu numai , cu Dragnea , Mazare , Tariceanu , Vosganian , Iordache , Udrea , Codrin , Mitraliera , Izmana , Vanghelie , Pandele , Brailoiu s.a. Unii , vor muri de moarte buna ...

Răspunde | Raportează | | |+12
Cerem schimbarea in totalitate a clasei politice 08:33:15 / 20 Iunie 2019
Schimbarea in totalitate a clasei politice

Ce a facut acest om pt constanteni? Ce a facut pt milioanele de angajati din privat, de la patroni? Putorile de la stat au mii euro salariu, nu produc nimic. Plimba hartii. Cei din privat va produc banii pt buget. De ce nu s-au dat legi astfel incat angajatii de la privat sa fie platiti ca in UE? Pt ca patronii au profit la firme ca si cei din UE sau chiar mai mare. Cei care nu pot asigura un salariu ca in UE inchid, inseamna ca nu stiu sa conduca o firma, sau deschid ceva pe masura salariilor pe care le ofera. Nu poti plati un absolvent sau un inginer cu salariu de femeie de sarviciu. Deschizi o firma cu femei de serviciu, nu cu ingineri. Sau pleci tu afara sa inveti ce inseamna sa fii patron. Patronii au gonit 5mil romani din tara, pt ca ei sa stranga avere pt 15 generatii viitoare. Asta se numeste jungla, nu tara a UE.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1787 secunde