Femeile liberale, pe post de Moș Crăciun. 100 de daruri pentru copii

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Femeile liberale, pe post de Moș Crăciun. 100 de daruri pentru copii
Politică 17 Decembrie 2018 / 17:30 200 accesări 0 comentarii

Organizația Femeilor Liberale a județului Constanța desfășoară, în cursul lunii decembrie, acțiunea „În an Centenar, începem cu 100!”. Cu această ocazie, femeile liberale au pregătit 100 de daruri pentru copiii din Lumina, Conacu și Movila Verde.

În cursul zilei de vineri, 14 decembrie 2018, femeile liberale au ajuns în comuna Lumina unde au împărțit daruri copiilor din localitate. Cei mici, cu emoții, au așteptat cuminți să le vină rândul, pregătind pentru oaspeți poezii, colinde și cântecele de Crăciun. Astăzi, a fost rândul copiilor din localitățile Conacu și Movila Verde să primească daruri. „Am fost ajutate de către membrele noastre ce fac parte din biroul politic județean OFL Constanța, atât în achiziționarea produselor, precum și în pregătirea și distribuirea acestor daruri. În acest demers, ne-au susținut totodată domnul președinte Bogdan Huțucă si președintele interimar al organizației oamenilor de afaceri liberali ai județului Constanța, domnul Ionuț Rusu, cărora le mulțumim și pe această cale. Promitem că nu ne vom opri la 100 de daruri și vom continua această acțiune în anul următor!”, a declarat Mihaela Scrieciu, președintele Organizației Județene a Femeilor Liberale Constanța.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.237 secunde