Fernando Alonso nu va lua startul în Marele Premiu al statului Bahrain

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Auto / Formula 1

Fernando Alonso nu va lua startul în Marele Premiu al statului Bahrain

Sport 31 Martie 2016 / 16:30 339 accesări
Fernando Alonso a scăpat nevătămat după accidentul de la Melbourne

Fernando Alonso a scăpat nevătămat după accidentul de la Melbourne

Pilotul spaniol Fernando Alonso, de la McLaren Honda, nu a primit acceptul medicilor pentru a concura în Marele Premiu al statului Bahrain, care se va disputa duminică, 3 aprilie, după accidentul suferit în Marele Premiu al Australiei, de la Melbourne. „După ce a fost supus mai multor examene medicale amănunțite în această dimineață, s-a decis că pilotul Fernando Alonso nu poate lua startul în Marele Premiu din Bahrain, de la sfârșitul acestei săptămâni”, a declarat Matteo Boncini, șeful Departamentului de Comunicare al Federației Internaționale de Automobilism, conform „Marca”.

„Aștept cu nerăbdare comunicatul”, au fost cuvintele spaniolului Fernando Alonso, după ce a ieșit de la examenul medical la care a fost supus de medici, la sediul Federației Internaționale de Automobilism, de pe circuitul din Bahrain. Pilotul spaniol a fost însoțit la investigațiile medicale de sora sa, Lorena, de profesie medic.

Spaniolul Fernando Alonso a scăpat nevătămat după un accident petrecut în prima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, desfășurată la Melbourne. Accidentul a avut loc în turul 18, după o coliziune puternică între monopostul McLaren-Honda pilotat de Alonso şi maşina Haas a mexicanului Esteban Gutierrez.

Cursa de la Melbourne a fost câștigată de pilotul german Nico Rosberg, de la Mercedes.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1854 secunde