Festivalul de Teatru OKaua

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Festivalul de Teatru OKaua
Cultură 16 Mai 2019 / 16:12 331 accesări 0 comentarii

4 zile, 14 spectacole, teme impuse, probe de improvizație, momente de dans și muzică, 3 secțiuni diferite: actorie-liceeni, actorie-studenți și scenografie-studenți.

Festivalul de Teatru OKaua se va desfășura în perioada 23-26 mai la unteatru și la U.N.A.T.C. „I.L. Caragiale” București, la sălile Platou Ion Sava și One. Este a 7-a ediție a festivalului, 7 ani de educație prin teatru, drept pentru care tema de anul acesta este: 7 ani de acasă.

Cea de-a VII-a ediție a Festivalului de Teatru OKaua este organizată anul acesta de către Compania de Teatru OKaua și Pink Art Stil, în parteneriat cu unteatru, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, Fundația Shakespeare și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, departamentul de Artă Teatrală.

Alba Simina Stanciu, lect. univ. dr. la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, membră a juriului, este selecționer din partea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și va acorda trei premii speciale pentru cel mai bun actor, cea mai bunăactriță si cel mai bun spectacol, care va avea șansa de a fi prezent în programul oficial FITS, ediția din 2020.

În acest an juriul este format din:

  • Bogdana Darie, președintele juriului, Actriță, conf. univ. dr. U.N.A.T.C. „I.L.Caragiale” București
  • Alba Simina Stanciu, lect. univ. dr. Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu
  • Gabriela Bobeș, actriță, realizator radio, coordonatoarea Companiei de Teatru OKaua
  • Șerban Puiu, actor, regizor și conf. univ. dr. la U.N.A.T.C. „I.L.Caragiale” București
  • Pompilius Onofrei, realizator de emisiuni culturale la Radio România Actualități

Programul complet al Festivalului și alte informații despre eveniment pot fi găsite pe www.festivalulokaua.ro și pe pagina de facebook a Festivalului.

Organizatori: Compania de Teatru OKaua și Pink Art Stil

Parteneri: unteatru, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, Fundația Shakespeare și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu - departamentul de Artă Teatrală.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2093 secunde