Festivalul Statuilor Vivante, oferit de studenții facultăților de teatru din țară

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Festivalul Statuilor Vivante, oferit de studenții facultăților de teatru din țară

Cultură 01 Octombrie 2022 / 14:21 926 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Spectacol impresionant la Festivalul Statuilor Vivante de la Malul Mării.

„Festivalul Statuilor Vivante de la Malul Mării“ se desfășoară în perioada 30 septembrie- 2 octombrie 2022, pe Bulevardul Tomis și în Parcul Arheologic de lângă Primăria Municipiului Constanța.

Prin gesturi, machiaj şi costume, statuile vivante au creat o frumoasă poveste, la care şi spectatorii au fost invitaţi să participe.

Momentul artistic cu statui vivante shakespeariene va fi prezentat publicului astăzi, de la ora 17:00, în Parcul Arheologic. De la ora 20:00, publicul esteinvitatla spectacolul EXODUL.

Atelierul de fotografie Statuie Vivantă va avea loc între orele 15:00- 16:00 și 17:00-18:30.

Mâine, de la ora 16:00, aveți ocazia să vă reîntâlniți cu studenții Facultăților de Teatru din țară (Timișoara, Iași, Craiova, Sibiu și Constanța) care vor prezenta momentul Statuilor Vivante din lumea lui Shakespeare. Începând cu ora 19:00, vă așteptăm la spectacolul ÎNGERII DE LA VĂCĂREȘTI.

Festivalul Statuilor Vivante de la Malul Mării este finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Asociația Culturală pentru Tineret și Copii Art Theatre, în parteneriat cu Universitatea “Ovidius” din Constanța.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1242 secunde