Fetiță de cinci ani, bătută de tată, moare la Spitalul Județean Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fetiță de cinci ani, bătută de tată, moare la Spitalul Județean Constanța!
Eveniment 14 Septembrie 2016 / 09:35 6700 accesări 2 comentarii

Și-a băut mințile, după care a ucis-o pe fiica sa vitregă, în vârstă de cinci ani, cu o lovitură de pumn. Odioasa crimă a avut loc în comuna constănțeană Cogealac. Autorul este Niculae Constantin, un bărbat în vârstă de 47 de ani, care obișnuia să-și snopească soția în bătaie. Vineri și-a îndreptat furia împotriva micuței Mihaela. „Acesta se afla într-o stare avansată de ebrietate după ce consumase mai mulți litri de bere. Se pare că s-a supărat pe fetiță după ce i s-a părut că aceasta s-a uitat urât către el. Bărbatul a chemat-o ca s-o certe. Se pare că aceasta nu a dat curs cererii. Ca urmare, individul s-a dus la patul micuței, unde ea se ridicase deja în picioare, și a lovit-o cu pumnul direct în cap. Fetița a căzut apoi la pământ", a declarat Zafer Sadâc, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Femeia care a ales să trăiască alături de un criminal a inventat și o poveste prin care voia să-și apere soțul. „În primă fază, mama, care a asistat la scena respectivă, a stropit-o pe fetiță cu apă pe față, sperând că o să-și revină. Apoi, cu ajutorul altor rude, a transportat-o la unitatea medicală din Cogealac. De acolo, o ambulanță a preluat și transferat copilul la spital. A doua zi dimineață, fetița a decedat. În primă fază, mama i-a mințit pe polițiști și pe medici, spunând că victima ar fi căzut pe scări. Femeia a revenit, însă, asupra declarațiilor, după ce a auzit că fiica ei a murit, și a recunoscut că tatăl vitreg a lovit-o în cap. În primă fază i-a fost frică să nu fie bătută dacă spune adevărul", a adăugat procurorul. Însă ancheta nu a pornit de la mărturia femeii, ci de la un telefon primit de investigatori de la medicii legiști care au analizat cadavrul și au descoperit că rănile micuței nu au fost produse în urma unei căzături.

AMNEZIA UNUI CRIMINAL RECIDIVIST!

Ucigașul a fost adus miercuri în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Riscă să primească închisoare pe viață, și asta pentru că în 1991 a mai omorât un om cu o lovitură de par. A fost, însă, eliberat condiționat înainte de ispășirea pedepsei de 17 ani. „Când a fost audiat, inculpatul a invocat o formă de amnezie totală. Spunea că dimineața s-a trezit devreme și a mers să mulgă caprele unui consătean. Era mahmur și a spus că „i s-a rupt filmul". Bărbatul a fost acuzat de omor calificat în forma violenței în familie", a completat procurorul Zafer Sadâc.

Niculae Constantin a fost arestat preventiv miercuri seară.Pagina a fost generata in 0.18 secunde