Fiasco-ul numit Târg de Crăciun, curmat cu 15 zile mai devreme

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
La Constanța, bucuria e mai mare la închidere decât e la deschidere... Fiasco-ul numit Târg de Crăciun, curmat cu 15 zile mai devreme "PRIVATUL" ÎȘI CERE SCUZE, PRIMARUL TACE MÂLC!
Divertisment 13 Decembrie 2018 / 15:01 2845 accesări 3 comentarii
Pentru eșecul Eșecul de Crăciun, Primăria Constanța a închiriat Piața Ovidiu cu 3,5 lei pe zi (doar 190 de metri!) și a blocat o mulțime de străzi importante din Peninsulă

Pentru eșecul Eșecul de Crăciun, Primăria Constanța a închiriat Piața Ovidiu cu 3,5 lei pe zi (doar 190 de metri!) și a blocat o mulțime de străzi importante din Peninsulă

Astăzi, joi, 13 decembrie 2018, Christmas Market By The Sea, așa-numitul Târg de Crăciun, deschis în data de 1 decembrie 2018 în Piața Ovidiu din Constanța, se închide, lucru care se întâmplă cu 15 zile mai devreme decât era prevăzut în proiect.

Printr-un comunicat de presă, organizatorii, By The Sea Events, le cer scuzele de rigoare partenerilor și celor care au fost implicați în acest proiect, subliniind că evenimentul nu este finanțat de Primăria Constanța, cea spre care s-au îndreptat toate criticile, dezamăgirile și chiar înjurăturile generate de fiasco-ul care se dorea Târgul de Crăciun al Constanței și care, de la deschidere și până la prematura închidere, nu a fost decât un bâlci lipsit de orice atractivitate și de orice interes din partea publicului.

”Noi - By The Sea Events - cerem scuze partenerilor, celor ce au fost implicați în acest proiect, celor ce ne-au acordat toată încrederea și tuturor constănțenilor, pentru nerealizarea lucrurilor ce s-au dorit a fi realizate și nu s-au putut realiza din motive independente de voința noastră, și pentru această închidere prematură a evenimentului nostru. Dorim să menționăm că Evenimentul Christmas Market By The Sea nu a fost un eveniment marca Primăria Constanța ci unul privat, în care, Primăriei Constanța i-a fost cerut doar sprijinul. Acest eveniment a fost realizat din dorința organizatorilor de a aduce orașul Constanța în rândul marilor orașe ale României și a funcționat cu toate autorizațiile la zi”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Este adevărat că "dorința organizatorilor de a aduce orașul Constanța în rândul marilor orașe ale României a rămas la stadiu de bună-intenție transformată în dezastru, dar faptul că By The Sea Events a formulat scuze către toți cei deranjați de respectivul eveniment este de apreciat. Primăria Constanța și primarul Decebal Făgădău însă, ceicare au închiriat, pentru acest pseudoeveniment, Piața Ovidiu unei firme obscure,fără rulaj, fără angajați și fără activitate, la niște prețuri absolut derizorii, și cea care tot pentru respectivul eveniment a închis o mulțime de străzi din Peninsula constănțeană, tacmâlc...

Loading...

3 comentarii

CONSTANTEAN 19:11:11 / 13 Decembrie 2018
DEPLORABIL ! RUSINOS !

Plin de speranta , am vizitat duminica "Targul de Craciun " din Piata Ovidiu ! Vazusem imagini minunate , de la alte targuri de Craciun din tara si avem mari asteptari , dar nu mi-am inchipui ca locuitorii Constantei sa fie tratati cu atata lipsa de respect ! Ceva de vis urat si sub nicio forma targ de Craciun , deoarece tonetele ANOSTE de : "Clatie " , "Dulciuri de casa " si " Vin fiert" ,sunt prezente la orice eveniment organizat cu diferite ocazii , vara, toamna ,primavara ! Cred ca responsabilii Primariei , care au avizat acest eveniment , ar trebui , sa se faca un schimb de experienta , cu organizatorii unor ADEVARATE TARGURI DE CRACIUN ROMANESTI , PE BANII LOR ,unde sa vada atmosfera feerica , specifica sarbatorilor de iarna , calitatea serviciilor si apoi sa avizeze asemenea BAZARURI, specifice SECOLULUI XVIII ! Dar probabil acesti responsabili , viziteaza , SIGUR , pe banii Primariei , Targul de la Viena , pentru documentare , dar putere lor de intelegere si retinere , ii aduce in situatia aceasta deplorabila , pentru orasul Constanta ! RUSINE ORGANIZATORILOR SI PRIMARIEI CONSTANTA ! Sper din toata inima ca , Mos CRACIUN sa le aduca O MASINA A TIMPULUI ,care sa ii duca in trecut , acolo unde le e locul ! Tot atat de mult , sper ca ,noi , constantenii sa luam atitudine si sa ne exprimam nemultumirile , ideile constructive si sa ii mai trezim pe angajatii Primariei , din locurile lor caldute si bine platite , din banii contribuabililor .

bucurestean 08:14:30 / 14 Decembrie 2018
care marile orase

niste tarabe aruncate ici colo si niste luminite nu inseamna targ de Craciun, in Romania nu exista in niciun oras un targ adevarat, mergeti la Viena.

alexander 08:31:57 / 14 Decembrie 2018
Targul lui HOMALAU

Alo, domnul primar FAGADAU! Nu cumva hotia si nesimtirea sunt prea mari de data asta? Un rahat cu 5 tarabe jalnice, unde se vand porumb fiert, clătite si inghetata, si o tiribomba pentru copii de pana la 3 ani, plus câteva beculete spanzurate pe deasupra si un brad metalic monstruos se cheama TARG DE CRACIUN? Din ce gropi s-au tarat afara angajatii dumitale de la Directia Evenimente, ca sa ne calce pe noi pe nervi? Aia primesc salarii, nu-i asa? Si nu cumva si niscaiva spagi? Magarilor!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1834 secunde