„Fierarii“ - O comedie cumplit de… amuzantă cu Maia şi Horaţiu Mălăele

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Fierarii“ - O comedie cumplit de… amuzantă cu Maia şi Horaţiu Mălăele
Cultură 11 Aprilie 2018 / 20:14 1082 accesări 0 comentarii

O comedie spumoasă, extremă, trăsnită! Teatrul de Comedie Bucureşti a prezentat, miercuri seară, 11 aprilie, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanţa, premiera “Fierarii” – de Milos Nikolic. Povestea este pe cât de simplă, pe atât de amuzantă: “un fierar român află după mult timp că fiul lui este de fapt fiul unui ungur, rezultat în timpul războiului, când el era pe frontul sovietic. Soţia sa a făcut un copil tot cu un fierar. Şi nici soţia acestuia din urmă n-a rămas mai prejos în absenţa soţului. Şi ea a făcut un copil cu un soldat fierar rus. Revolta pe care o simte românca ajunge la paroxism, astfel că doreşte să se răzbune. Comedia trăsnită “Fierarii”, în regia lui Horaţiu Mălăele, este un Cal Troian ce nu aduce în prim plan doar adulterul (abordat într-o cheie comică), ci şi războiul (cu dramele sale inevitabile), ambele contribuind sistematic la alienarea individului”, potrivit sinopsisului spectacolului.

Distribuţia: Grigorie - Horaţiu Mălăele; Matilda - Maia Morgenstern; Peter - George Mihăiţă; Ivan - Valentin Teodosiu/ Mircea Rusu. Regia: Horaţiu Mălăele. Scenografia: Maria Miu. Muzica: George Marcu.

Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2274 secunde