FIFA recomandă amânarea partidelor internaţionale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal

FIFA recomandă amânarea partidelor internaţionale

Sport 14 Martie 2020 / 18:26 584 accesări

FIFA a recomandat amânarea partidelor internaţionale din cauza pandemiei de coronavirus, iar cluburile nu vor mai fi obligate să lase jucătorii la echipele naţionale pentru meciurile programate în lunile martie şi aprilie. Forul mondial menţionează că în întreaga lume situaţia legată de coronavirus evoluează rapid şi că există interdicţii de călătorie impuse de autorităţile din mai multe ţări.

„Având în vedere situaţia actuală cu privire la coronavirus, Biroul Consiliului FIFA a decis că regulile generale care în mod normal oblige cluburile să îi pună pe jucători la dispoziţia echipelor naţionale nu vor fi aplicate la meciurile din martie şi aprilie. Pentru a evita orice risc care nu este necesar şi situaţii de potenţială nedreptate, recomandăm ca toate meciurile internaţionale programate în martie şi aprilie să fie amânate, până când se vor putea disputa într-un mediu sigur atât pentru jucători, cât şi pentru public. Decizia rămâne la latitudinea organizatorilor competiţiilor respective sau federaţiilor în cazul meciurilor amicale”, se arată pe site-ul FIFA.

După ce UEFA a suspendat meciurile din UEFA Champions League şi UEFA Europa League, din cauza pandemiei de Covid-19, marţi, 17 martie, se va decide şi dacă EURO 2020 va mai putea fi organizat în acest an.12
Pagina a fost generata in 0.2337 secunde