Fifor: Nu avem emoţii pentru moţiunea de cenzură

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fifor: Nu avem emoţii pentru moţiunea de cenzură
Politică 17 Iunie 2019 / 14:37 281 accesări 1 comentariu
Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor: „PSD va asigura cvorumul, însă nu va vota“

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor: „PSD va asigura cvorumul, însă nu va vota“

Purtătorul de cuvânt al PSD, Mihai Fifor, a declarat, luni, că nu are emoţii pentru votul în privinţa moţiunii de cenzură. El a afirmat că parlamentarii din PSD vor asigura marţi cvorumul de şedinţă, însă nu vor vota moţiunea de cenzură. „Vă asigur că nu există probleme. Nu avem emoţii pentru ziua de mâine. Am vorbit de un principiu care spune că atunci când faci parte dintr-o organizaţie, partid politic şi se decide ceva la nivelul acestuia, se votează şi este unanimitate, este bine și firesc să mergi pe linia partidului. Nu avem probleme nici în Cameră, nici în Senat. Decizia pentru mâine este să asigurăm cvorumul de şedinţă, dar noi nu vom vota pentru această moţiune de cenzură”, a declarat Mihai Fifor, la Antena 3.

El a adăugat că marţi este o zi importantă pentru electoratul PSD. „Ziua de mâine este o zi importantă, în care dorim să dăm un semnal votanţilor noştri şi românilor în general. Ziua de mâine nu este doar despre moţiunea de cenzură, ci despre promisiuni pe care alianţa austerităţii le-a făcut electoratului”, a conchis Fifor.

Parlamentul va vota, marţi, moţiunea de cenzură împotriva Cabinetului Dăncilă. Pentru ca moţiunea de cenzură a opoziţiei să treacă, sunt necesare 233 de voturi ale parlamentarilor. PNL, USR, PMP, Pro România şi UDMR au anunţat că vor susţine demersul.

Loading...

1 comentariu

Vlad 14:45:07 / 18 Iunie 2019
MIHAI FIFOR - PRESEDINTE

Daca va candida, îl voi alege pe MIHAI FIFOR ca Președinte. Este un om coerent, conștiincios și vertical !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1368 secunde