Fifor: PNL şi USR anunţă concedieri şi dosare la DNA pentru bugetari

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Winter is coming! Pregătiţi-vă!“ Fifor: PNL şi USR anunţă concedieri şi dosare la DNA pentru bugetari
Social, Politică 04 Octombrie 2019 / 12:42 2096 accesări 2 comentarii

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a subliniat, vineri, că PNL anunţă concedieri masive la stat după preluarea guvernării, dar şi că USR vrea fabricarea de dosare pentru DNA pentru toţi bugetarii. El avertizează pensionarii şi angajaţii la stat să se pregătească. „Winter is coming”, scrie Fifor.

„Am prezentat ieri programul de guvernare al PNL: 1 din 3 bugetari rămâne pe drumuri, cresc impozitele pe salarii (inclusiv la privat, inclusiv la IT-isti!), stop creşterilor de pensii prevăzute în lege, se şterg de pe hartă judeţele şi 2.000 de comune. Nu m-a contrazis nimeni. Dimpotrivă, „ministrul to be appointed la Finanţe” din partea PNL a plusat: anularea voucherelor de vacanţă, a sporurilor şi bonusurilor, dar şi impozitarea suplimentară a salariilor bugetarilor. Nici USR nu se lasă mai prejos: mâniosul Andrei Caramitru, propus tot la Finanţe, anunţă şi el concedieri masive la stat, dar şi fabricarea de dosare DNA pentru toţi bugetarii, aşa... ca să nu mai mişte nimeni în front!”, a scris Mihai Fifor, pe Facebook.

Social-democratul avertizează pensionarii, dar şi angajaţii la stat, să se pregătească de aceste măsuri anunţate de USR şi PNL. „Nu e deloc o glumă. Îi putem opri doar dacă vom fi uniţi la votul din noiembrie! Pensionari, medici, profesori, poliţişti, militari, IT-işti, constructori, fermieri, angajaţi la stat sau la privat, în mediul rural sau urban... Pregătiţi-vă! Winter is coming!”, a adăugat Fifor.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.195 secunde