Fii alături de „Mircea” pentru călătoria sa în jurul lumii!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fii alături de „Mircea” pentru călătoria sa în jurul lumii!
Social 16 Mai 2019 / 14:30 1390 accesări 0 comentarii

Nava-școală „Mircea” împlinește, la data de 17 mai 2019, opt decenii de la intrarea în serviciul Marinei Militare Române, perioadă în care a înregistrat numeroase premiere pentru țara noastră în timpul marșurilor de instrucție, în care a făcut escale în peste 120 de porturi din Europa, Asia Mică, nordul Africii și America de Nord.

Cu acest prilej, conducerea Forțelor Navale lansează proiectul unui marș al navei în jurul Pământului, în perioada martie 2021-ianuarie 2022, cu escale în porturi de pe toate continentele, pentru a prezenta întregului mapamond spiritul românesc și valorile culturale ale României, prin intermediul marinarilor militari români.

Forțele Navale Române și Fundația „Gheorghe Balaban” inițiază o campanie de strângere a fondurilor necesare pentru realizarea acestui deziderat, la fel cum, în anul 1938, printr-o colectă publică, s-a strâns o parte din banii necesari pentru construirea Navei-Școală „Mircea” la Șantierul Blohm&Woss din Germania.

Persoanele fizice și juridice care doresc să susțină acest proiect al Forțelor Navale Române pot depune orice sumă de bani în contul

Fundației „Gheorghe Balaban” - RO 36 BACX 0000 0030 0615 8000 (LEI), deschis la Unicredit Bank.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2974 secunde