Firmele aprobate în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus, publicate de AFM

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Firmele aprobate în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus, publicate de AFM
Social 14 Iunie 2019 / 15:20 1876 accesări 0 comentarii

Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 14 iunie 2019, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus).

În această etapă, pentru Programul Rabla au fost acceptate 175 de dosare pentru 279 de autovehicule.

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 34 dosare pentru 116 autovehicule (16 electrice hibride și 100 pur electrice) și o contestație pentru un autovehicul pur electric.

Listele persoanelor juridicecare au fost acceptate în cadrul acestor programesunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus. Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla și Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției. Sesiunea de depunere a dosarelor de către persoanele juridice, atât pentru Programul Rabla, cât și pentru Programul Rabla Plus, se desfășoară până la data de 30 septembrie 2019.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2219 secunde