Fiul preşedintelui SUA, Donald Trump, în vizită la Cimitirul Vesel din Săpânţa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fiul preşedintelui SUA, Donald Trump, în vizită la Cimitirul Vesel din Săpânţa
Turism 18 Mai 2017 / 18:44 578 accesări 1 comentariu

Fiul cel mare al preşedintelui SUA, Donald Trump, este aşteptat, joi seara, în Maramureş, unde şi-ar fi exprimat dorinţa de a vizita Cimitirul Vesel de la Săpânţa, au declarat surse din administraţie. Surse oficiale au confirmat că fiul cel mare al președintelui SUA este așteptat la Săpânța. „Vine să vadă Cimitirul Vesel. Este așteptat joi seara sau vineri. Este o onoare să viziteze Maramureșul și Cimitirul Vesel”, au spus sursele citate. Fiul cel mare al președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump Jr., s-ar fi aflat, joi, în județul Alba, în localitatea Cetatea de Baltă, situată la limita cu județul Mureș, unde a vizitat castelul Bethlen-Haller și ar fi participat la o partidă de vânătoare, au declarat surse din administrație. În ultimele zile au apărut mai multe informații că Donald Trump Jr. se află într-o vizită privată în România și că ar fi participat și în județul Giurgiu la o partidă de vânătoare.

La solicitarea MEDIAFAX, Ambasada SUA în România a anunțat că nu comentează „călătoriile personale ale cetăţenilor” americani. Cimitirul Vesel din Săpânța este cunoscut datorită crucilor de pe morminte, care sunt colorate, reprezentând scene din viața și ocupația persoanelor înhumate. Pe unele cruci sunt scrise versuri umoristice despre persoanele decedate.

1 comentariu

scopul vizitei? 21:53:01 / 19 Mai 2017
...

Plasarea unor ordine catre slugile de la guvernare

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2563 secunde