FlashMob „Dansez pentru sănătate“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
FlashMob „Dansez pentru sănătate“
Educație 06 Aprilie 2019 / 12:00 907 accesări 1 comentariu

Pe 5 aprilie 2019, elevi și profesori ai Liceului Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia au marcat Ziua Mondială a Sănătății prin participarea la FlashMob-ul ”Dansez pentru sănătate”. Astfel, participanții au dorit să sublinieze importanța adoptării unui stil de viață sănătos și rolul mișcării în menținerea sănătății.

Activitatea de astăzi face parte din proiectul interjudețean și regional de educație pentru sănătate ”Lanțul mânuțelor fericite”, proiect ace are ca scop promovarea sănătății și și reducerea riscului de îmbolnăvire în mediul școlar.

Loading...

1 comentariu

Andi 13:56:51 / 06 Aprilie 2019
Bai , Furtuna , delirium , delirum ...

Iara ai scos prospaturile la parada modei ? Doar atata poti ? Iara faci valuri , ca sa arati ca inca esti viu ? Cu cat scade numarul elevilor care iau Bac-ul , cu atata creste procuparea pentru activitatile care nu au absolut nicio legatura cu scoala , cu invatarea . Inca nu ai inteles cat de periculos este sa stai foarte mult cu ochii holbati la Antene ?

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2189 secunde