Flavius Buzilă îşi botează fiica de ziua sa

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Flavius Buzilă îşi botează fiica de ziua sa
Monden 19 Ianuarie 2008 / 00:00 578 accesări 0 comentarii

Flavius Buzilă, solistul trupei „Hara”, sărbătoreşte, astăzi, împlinirea vîrstei de 34 de ani, alături de familie şi de colegii de trupă. Solistul şi-a făcut cadou de ziua lui un dar mai special, botezul fetiţei sale Sofia Maria, care va avea loc într-un cadru intim, la eveniment participînd doar rudele şi membrii trupei „Hara”. „Nu va fi, în niciun caz, un botez fastuos. Vom sărbători cele două evenimente la un loc şi nu îmi doresc decît multă sănătate şi dragoste din partea fanilor”, a declarat Flavius.

Interpretul pregăteşte, în această perioadă, lansarea albumului „Interetnik”, aşa că nu are foarte timp liber la dispoziţie. De altfel, artistul a declarat că nu şi-a mai luat concediu de patru ani.

Flavius Buzilă, fondatorul trupei „Hara”, este absolvent al Facultăţilor de Litere şi Limbi Moderne Aplicate şi a fost profesor de limba engleză.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1689 secunde