Florin Bratu, noul selecţioner al naţionalei de tineret U21 a României

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Florin Bratu, noul selecţioner al naţionalei de tineret U21 a României

Sport 09 August 2021 / 16:24 500 accesări
Foto: facebook

Foto: facebook

Fostul atacant Florin Bratu a preluat naţionala de tineret Under-21 a României, pe care o va conduce pentru următorii doi ani, având ca obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice din 2024, se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Fotbal.

"E o mare provocare, mereu mi-am dorit să antrenez echipa naţională şi îmi doresc să fac performanţă. Nu e uşor, vin după Mirel Rădoi şi Adrian Mutu, doi selecţioneri care au făcut o figură frumoasă la turneele finale, dar nu mă sperie. Obiectivele mele sunt să aduc jucători în prim plan pentru prima reprezentativă şi să calific din nou România la Jocurile Olimpice. Am avantajul că e o nouă generaţie U21 acum, dar e una pe care eu o cunosc, am antrenat-o la Under-18. Am încredere că putem forma un grup unit, o echipă care să aibă rezultate", a spus Florin Bratu.


Florin Bratu are 14 selecţii în echipa naţională pentru care a marcat de două ori. În cariera de fotbalist a evoluat la cluburi precum Rapid Bucureşti, Galatasaray, Nantes, Dinamo Bucureşti, Valenciennes sau Litex Loveci. A cucerit 4 trofee: titlul în Liga I, Cupa României, Supercupa României şi Supercupa Bulgariei.

Ca antrenor, Bratu a activat la Dinamo U19, cu care a câştigat Liga Elitelor în 2017, la România U18, Dinamo Bucureşti, Aerostar Bacău, Turris Oltul Turnu Măgurele şi Concordia Chiajna.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2504 secunde