Florin Cîţu: au fost deja 100 de milioane de lei alocaţi pentru transportul elevilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Florin Cîţu: au fost deja 100 de milioane de lei alocaţi pentru transportul elevilor

Social 27 Iulie 2021 / 09:45 624 accesări
Foto: Asociaţia Elevilor din Constanța

Foto: Asociaţia Elevilor din Constanța

Premierul Florin Cîţu a fost aşteptat luni la Constanţa de reprezentanţi ai Asociaţiei Elevilor din Constanța, care i-au reproşat faptul că nu beneficiază de transport judeţean gratuit.

"Ordonanţa de urgenţă a fost aprobată, speram să fie respinsă în Parlament pentru că blochează accesul elevilor la transportul gratuit, mai mult, nu au fost prevăzute la bugetul de stat fonduri pentru gratuitatea transportului”, a afirmat preşedintele Asociaţiei Elevilor, Ariana Dudună.

Cîţu i-a transmis că OUG trebuie îmbunătăţită, nu respinsă și căau fost deja 100 de milioane de lei alocaţi pentru transportul elevilor:

"OUG trebuie să fie îmbunătăţită, nu respinsă în Parlament, asta e cea mai bună soluţie să nu o luăm de la zero. Dacă este o problemă cu ordonanţa şi dumneavoastră şi spuneţi că nu rezolvăm problema, ne uităm la ea şi trebuie îmbunătăţiţă, nu trebuie respinsă. În buget au fost deja 100 de milioane de lei alocaţi pentru transportul elevilor. Dacă nu ajung aceşti bani, pot fi suplimentaţi în perioada următoare, nu e niciun fel de problemă”.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1387 secunde