Florinel Coman, comparat de Hagi cu Kylian Mbappe

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Florinel Coman, comparat de Hagi cu Kylian Mbappe
05 Mai 2017 / 19:20 222 accesări 0 comentarii

Managerul tehnic al grupării FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Florinel Coman este comparabil cu francezul Kylian Mbappe şi s-a arătat dezamăgit de cota de piaţă pe care o are jucătorul echipei sale, dar şi fotbalistul român, în general.

"Am ieşit de pe prima linie şi a doua linie a fotbalului. Cota jucătorului român e foarte slabă", a afirmat Hagi, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul în vârstă de 52 de ani l-a nominalizat pe atacantul Florinel Coman, în vârstă de 19 ani, pe care l-a comparat cu vârful francez al formaţiei AS Moanco, Kylian Mbappe, care are 18 ani.

"De exemplu, Coman al meu e cotat foarte slab, la două milioane, la trei milioane şi alţii când îi vezi la 18 ani, 80 de milioane. Ce facem? Că e acelaşi jucător. Ma scuzaţi, dar vă spun, e acelaşi jucător. Ca tip de jucător e acolo, cu talent. Unul e francez şi altul e român. Înainte, românul era la cotă aproape. Eu cu Maradona acolo eram, sau Popescu, generaţia noastră", a adăugat Hagi.

Taguri articol
Din aceeaşi secţiune Ştiri similare
Vezi mai multe ştiri


Pagina a fost generata in 0.1829 secunde