„Fluturii sunt liberi“ pentru copiii nevăzători

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Fluturii sunt liberi“ pentru copiii nevăzători
Cultură 09 Noiembrie 2017 / 09:59 631 accesări 0 comentarii

O reprezentație specială a spectacolului „Fluturii sunt liberi“ de Leonard Gershe va avea loc în data de 9 noiembrie, la Teatrul Excelsior, evenimentul fiind dedicat colectării de fonduri în vederea tipăririi de manuale pentru elevii cu deficiențe de vedere. Potrivit unui comunicat al Teatrului Excelsior, evenimentul face parte din campania „Ajută elevii nevăzători să aibă manuale“, demarată de actorul Alex Călin în colaborare cu Fundația Cartea Călătoare.

Biletele pot fi cumpărate online, de pe site-ul www.bilet.ro, prețul fiind de 100 de lei. Suma strânsă în urma cumpărării biletelor va fi virată direct în contul Fundației Cartea Călătoare.

Potrivti Agerpres, Primăria Capitalei, prin Teatrul Excelsior, lansează, cu ocazia acestui eveniment, proiectul socio-umanitar intitulat „Și noi vedem teatru!“, dedicat copiilor și tinerilor cu deficiențe de vedere.

Programul contribuie la reintegrarea socială a tinerilor cu deficiențe de vedere, o categorie de public defavorizată, care în prezent nu se poate bucura de o ofertă culturală adaptată nevoilor sale, se arată în comunicatul citat.

Prin acest program, Teatrul Excelsior își propune să dedice, în fiecare lună, un spectacol din repertoriul său tinerilor cu deficiențe de vedere, adaptându-l orizontului de receptare specific acestora.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2999 secunde