Focuri de armă la Constanța, pentru prinderea unui bărbat care a furat o maşină

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Focuri de armă la Constanța, pentru prinderea unui bărbat care a furat o maşină

Eveniment 21 Septembrie 2023 / 19:25 925 accesări

Şase focuri de armă au fost trase pentru prinderea unui bărbat care a furat o maşină şi a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, evenimentul având loc, joi după-amiază, în municipiul Constanţa. În timpul urmăririi şoferul a lovit trei maşini, iar o persoană a fost rănită.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că joi, în jurul orei 16.50, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Constanţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras un autoturism, în comuna Cumpăna, deplasându-se spre municipiul Constanţa.

“Autoturismul a fost reperat în trafic de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa,care au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului auto. Acesta nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea.

În zona Gării, bărbatul ar fi acroşat trei vehicule, o persoană fiind rănită în urma impactului. Pentru interceptarea vehiculului, poliţiştii au efectuat, în total, 6 focuri de avertisment, în plan vertical”, atransmis IPJ Constanţa.

Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au anunţat că persoana rănită în evenimentul rutier este un bărbat care a suferit un traumatism toracic şi unul la mână. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.Ştiri recomandate

12