„Folk’n Vamă“, in memoriam Nicu Vladimir

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Folk’n Vamă“, in memoriam Nicu Vladimir
Monden 22 Iulie 2008 / 00:00 1435 accesări 0 comentarii

Terasa restaurantului „Papa la Şoni“ din Vama Veche este, din această seară şi pînă duminică, gazda festivalului „Folk’n Vama“, un eveniment organizat în memoria lui Nicu Vladimir. Cu această ocazie, nume celebre ale folk-ului românesc vor susţine o serie de concerte.

În această seară, la „Papa la Şoni“ sînt aşteptaţi Emeric Imre şi invitaţii, iar mîine, va susţine un recital Ducu Bertzi. Joi vor evolua cei de la „Fără Zahăr“, iar vineri, „cap de afiş” vor fi Mircea Banciu şi Vlady Cnejevici. Ultimele două seri ale festivalului „Folk’n Vama“ îi va avea ca invitaţi pe Mircea Vintilă şi Brambura (sîmbătă) şi pe Ovidiu Mihăilescu şi invitaţii săi (duminică).

Nicu Vladimir, mare cîntăreţ de muzică folk, s-a născut pe data de 8 decembrie 1950 şi s-a stins din viaţă în luna octombrie a anului 1995. Artistul a urmat cursurile Institutului de arte plastice din Bucureşti, secţia pictură şi, pentru o scurtă perioadă, a fost membru al cenaclului „Flacăra”. În iulie 2007, la Vama Veche, a fost organizată o gală folk „in memoriam Nicu Vladimir”.

Loading...
loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1111 secunde