Formația DREAM THEATER a fost nominalizată pentru Gala Premiilor Grammy 2022

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Formația DREAM THEATER a fost nominalizată pentru Gala Premiilor Grammy 2022

Divertisment 03 Decembrie 2021 / 11:19 678 accesări

Formația DREAM THEATER a fost nominalizată pentru Gala Premiilor Grammy 2022 la categoria "Best Metal Performance".
Alături de Dream Theater au mai fost nominalizate formațiile Gojira, Deftones, Mastodon si Rob Zombie.

Reamintim faptul căDream Theater va prezenta ultimul material discografic, intitulat"A View from the Top of the World"și lansat pe data de 22 octombrie 2021, în cadrul unui concert special pe 29 mai 2022, la Romexpo București.Invitatul special este artistul canadian DEVIN TOWNSEND.

Concertul este organizat de către Promusic Events și Maximum Rock Romania, recomandat de Rock FM, iar biletele sunt disponibile exclusiv prinwww.AmBilet.ro.

Înființat în 1985 de către trei studenți la prestigiosul colegiu de muzică Berklee – basistul John Myung, chitaristul John Petrucci și bateristul Mike Portnoy –DREAM THEATER este grupul muzical care s-a impus ca port – stindard al sonorităților progressive în lumea metal.

Stabiliți în New York, acești muzicieni au adus, mai mult decât oricare alții, în atenția iubitorilor de muzică mai agresivă, un stil compozițional plin de schimbări de tempo, măsuri mixte, modulații surprinzătoare și structuri complexe, toate acestea fără a renunța la elementele definitorii pentru metal.

Cel mai recent album,"A View from the Top of the World", este ca o sinteză muzicală a carierei trupei, apreciat atât de fanii noi, mereu uimiți de versatilitatea și virtuozitatea acestor muzicieni, cât și de cei mai vechi, care reclamau într-o vreme excesul de tehnică, preferând cântecele inspirate și mai firești – sau mai ușor de urmărit, în funcție de perspectivă.

Pe cât sunt de finisate albumele de studio Dream Theater, pe atât de fascinante sunt concertele, unde dragostea de muzică și entuziasmul membrilor trupei, parcă neatinse de trecerea anilor, îi încântă pe cei deja cuceriți și îi cuceresc pe cei mai sceptici.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2918 secunde