Fost primar al unei comune din Alba, găsit mort lângă mașină

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Fost primar al unei comune din Alba, găsit mort lângă mașină

27 Noiembrie 2016 / 12:34 581 accesări

Fostul primar al comunei Lunca Mureșului, judeţul Alba, Ioan Rusu, a fost găsit, duminică, mort lângă mașina sa, în apropierea unui dispensar, moartea acestuia fiind suspectă deoarece avea leziuni provocate de un cuțit în zona gâtului.

Marius Ungureanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, a declarat că persoana găsită decedată este fostul primar al comunei Lunca Mureșului.

”Este o moarte suspectă, se efectuează cercetări la fața locului. Urmează să desfășoare și alte cercetări, inclusiv autopsia medico-legală până vom stabili exact cauza morții”, a spus Marius Ungureanu.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a adăugat că la fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, condusă de procuror criminalist cu polițiști, inclusiv medic legist și urmează să se facă autopsia medico-legală și celelalte cercetări specifice.

Fostul primar Ioan Rusu a fost găsit mort lângă mașina sa, în apropierea dispensarului, prezentând leziuni provocate de un cuțit în zona gâtului.

Oamenii din comună susțin că fostul edil era un om liniștit, nu era recalcitrant și nu știu să fi avut conflicte cu cineva.

Taguri articol


12