Foști premieri, cercetați de procurorii anticorupție. Denunțuri pe numele lui Cioloș și Ponta

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Foști premieri, cercetați de procurorii anticorupție. Denunțuri pe numele lui Cioloș și Ponta
Justiție 10 Noiembrie 2017 / 11:02 1120 accesări 2 comentarii

Foștii premieri Dacian Cioloş şi Victor Ponta ar putea fi cercetați de Direcția Națională Anticorupție (DNA). Avocatul Florin Ghiulbenghian va depune vineri la DNA un document care ar viza infracţiuni de abuz în serviciu, delapidare şi constituire de grup infracţional organizat, cu un prejudiciu de peste un milion de euro.

Denunțurile pe numele celor doi premieri urmează să fie făcută în cursul zilei de vineri. Florin Ghiulbenghian vorbește de fapte grave de corupție petrecute în ultimii ani, dar a spus că mai multe informații va oferi presei la ieșirea de la DNA, pentru că vrea să vorbească mai întâi cu procurorii. Ghiulbenghian ar fi fost, în trecut, și un apropiat al fostului președinte Traian Băsescu. Astfel, el are avea informații despre Traian Băsescu și Vasile Blaga și se gândește serios dacă să meargă să le spună anchetorilor ce știe despre cei doi.

2 comentarii

Gigi 11:23:17 / 10 Noiembrie 2017
Asta nu-i prost degeaba !

Rimeaza cu Vosganian - o alta hahalera toxica ! Taraturi ...

Neftalii 15:56:20 / 10 Noiembrie 2017
Recomandarea noastra este sa profitti acum

Recomandarea noastra este sa profitti acum de acest moment si sa te grabesti! Proiect B: in ajutorul tuturor romanilor din intreaga lume.Vei primi GRATUIT INFORMATIILE si farà nici o obigatie din partea ta.Doar atit:citeste cu atentie si ia hotarirea cea mai inteleapta.Un proiect cu impact planetar ne ofera tuturor oportunitatii nenumarate.Poti sa le cunosti sii tu.Doar sa fii serios si perseverent.Detalii.: atingerea12@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2928 secunde