Fostul colonel SRI Daniel Dragomir: atac la adresa jurnalistei care ar scrie la comanda lui Coldea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir: atac la adresa jurnalistei care ar scrie la comanda lui Coldea

„Pentru a mia oară coloneleasa Ioana Dogioiu emite un text după dictare“
Justiție 04 Ianuarie 2018 / 09:43 1215 accesări
Daniel Dragomir

Daniel Dragomir

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a scris pe pagina sa de Facebook la adresa jurnalistei Ioana Ene Dogioiu, de la ziare.com. Acesta susține că jurnalista este unealta lui Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, prin care se lansează mesajele publice dorite.

"Trăim în stalinism. Coldea îi dictează articole colonelesei Dogioiu.

Pentru a mia oară coloneleasa Ioana Dogioiu emite un text după dictare. Un text stalinist.

Din sintagma “retragerea SRI în cazărmi” întrevedem duhoarea hoitului lui Coldea care nu stă deloc cuminte în ultimul timp, face ce știe el mai bine: minte, păcălește, amenință, conspiră, pune la cale lucruri, scoate dosare pitite, dar mai ales. Mai ales este speriat că se apropie vremea când va răspunde. Alături de Kovesi.

Un articol care ne arată unde a dus Statul paralel România în acești ani: în cea mai gravă bătaie de joc a drepturilor fundamentale, instigarea la încălcarea dreptului la liberă circulație, abuzive intruziuni în viață privată, distorsionarea legii în interes dictatorial.

Iată două pasaje că să înțelegeți cum scrie această unealtă a statului paralel de la spa-ul lui Pescariu:

“Codul de procedura penală nu impune vreo limitare anume a duratei interdicției de a părăși țară stabilită de instanța de judecată, iar CEDO vorbește, în materie de măsuri preventive, despre "durata rezonabilă", deci una raportată la circumstanțele concrete ale cauzei.”

“În plus, să nu ne ascundem după degete. A fost atât de mult circ în privința "câmpului tactic" din justiție tocmai pentru că el făcea mai dificile actele de corupție din timpul proceselor.

Dacă Stan Mustață e acum la pușcărie nu în robă, nu împărțind sentințe cadou pentru alde Dan Voiculescu, este pentru că a existat "câmpul tactic" care a realizat interceptări ambientale astăzi imposibile în investigațiile penale. Așa cum nu mai sunt posibile nici filajele.”

De aici vedem ura și lipsa de orice fundament juridic, vedem crasă necunoaștere a legii și stilul Coreii de Nord imprimat de Coldea și Kovesi.

Instigările colonelesei la nerespectarea legii și a ordinui constituționale ar trebui investigate de SRI (care are o Direcție anume desemnată pentru astfel de elemente anti-naționale). Mai ales că din fericire, actualul director Hellvig chiar nu are nimic de împărțit cu gașcă celor care au condus SRI înainte și o alimentează pe Dogioiu, ilegal, în continuare, cu informații.

“Toată lumea într-o mare închisoare că așa vrem noi”.

S-a dus vremea aceea tovarăși. Pregătiți-va să înfruntați urgia celor iubitori de libertate.

Există o parte specială a iadului pregătită pentru trădătorii de țară ca voi"

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1804 secunde